HES KODLU ANAHTARLIĞA VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ - Haberci20.CoM

HES KODLU ANAHTARLIĞA VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ

Merkezefendi Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan ‘HES kodlu anahtarlık’ uygulaması vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor
2021-04-07 12:50:35

HES KODLU ANAHTARLIÄžA VATANDAÅžTAN BÜYÜK İLGİ

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından geçtiÄŸimiz günlerde baÅŸlatılan ‘HES kodlu anahtarlık’ uygulaması vatandaÅŸlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kamu hizmet binalarında, semt pazarlarında, berber, kuaför ve güzellik salonlarında, nikâh ve düÄŸün salonlarında, kütüphanelerde, spor salonlarında ve birçok noktada HES kodunu görevlilere okutmak zorunda kalan vatandaÅŸların iÅŸini kolaylaÅŸtıran ve yoÄŸunlukların önüne geçmek için tasarlanan HES kodlu anahtarlıkların büyük kolaylık saÄŸladığını belirten vatandaÅŸlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. HES kodlu anahtarlık almak isteyen vatandaÅŸlar Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası karşısındaki Sosyal Destek Hizmetleri MüdürlüÄŸü, Merkezefendi Kültür Merkezi, Merkez Kütüphane, Sümer ve Sevindik Kadın Çocuk YaÅŸam Merkezleri’nden alabilecekler. 9 Nisan Cuma gününden itibaren HES kodlu anahtarlıklar GümüÅŸçay, Merkezefendi, Akkonak Kadın Çocuk YaÅŸam Merkezleri, Åžemikler Sosyal Tesisi ve Selçukbey Spor EÄŸitim Merkezi’nde de dağıtılacak.

HES kodunu göstermekte zorlandıklarını ve bu uygulamanın kolaylık saÄŸlayacağını belirten Musa Kaymakçı, “Bu anahtarlık belediyemizin bizlere saÄŸladığı büyük kolaylık. Bizler yaÅŸlıyız ve bu kodu bulurken zorlanıyorduk” dedi.

Yapılan uygulamanın güzel bir hizmet olduÄŸunu söyleyen Recep Sevgi, “HES kodlu anahtarlık güzel bir hizmet. Ben HES kodumu yazılı kağıttan, telefonumdan bulmaya çalışırken zaman kaybı oluyordu. Bu uygulama bizlere çok büyük kolaylık saÄŸlayacak” diye konuÅŸtu.

İhsan Metiner, “BaÅŸkanımıza yapmış olduÄŸu bu uygulamadan ötürü teÅŸekkür ediyorum. GittiÄŸimiz herhangi bir resmi daire veya yerde hakiki bir kolaylığı olacak. Bizlere ve daha yaÅŸlı insanlarımıza büyük kolaylık saÄŸlayacak” dedi.

Uygulamadan dolayı çok memnun olduÄŸunu dile getiren Zeynep ErdoÄŸan ise, “ Çok güzel bir düÅŸünce, büyük kolaylık vatandaşımıza. Zorluk yaşıyordum. HES kodunu telefonda bulmakta zorlanıyordum. İnternetim olmuyordu, kodu gösteremiyordum. Åžu an çok güzel oldu, bundan dolayı çok memnunum” diye konuÅŸtu.

“TEM AMACIMIZ HEMÅžEHRİLERİMİZE HİZMET”

Merkezefendi Belediye BaÅŸkanı Åženiz DoÄŸan, “Pek çok yerde zorunlu hale gelen HES koduna hemÅŸehrilerimizin kolay ve pratik bir ÅŸekilde eriÅŸebilmesi için, baÅŸlatmış olduÄŸumuz HES kodlu anahtarlıkların dağıtımına devam ediyoruz. Yapmış olduÄŸumuz bu hizmetten dolayı hemÅŸehrilerimizin duyduÄŸu memnuniyet bizleri mutlu ediyor. Merkezefendi Belediyesi olarak her zaman hemÅŸehrilerimizin iÅŸini kolaylaÅŸtırmaya, onların refahını yüksek tutmaya çalışacağız. Tek amacımız hemÅŸehrilerimize hizmet” diye konuÅŸtu.

ETİKETLER :
Diğer MERKEZEFENDİ haberleri
sex shop
SON HABERLER
E-Mail Bülten Kaydı
HABER ARŞİVİ
- -

Haberci20.CoM
DENİZLİ GÜNDEM
E-Devlet
M.E.B.
Adalet Bakanlığı
Gündem
AsayiÅŸ
Son Dakika
Spor
EKONOMİ
DTO
DENİB
DESİAD
BASİAD
SİYASET
Ak PARTİ
CHP
MHP
Sivil Toplum Kuruluşları
EĞİTİM
A.Ö.L.
PAÜ
EÄŸitim Haberleri
Eğitim Portalı
YAÅžAM
Kültür - Sanat
Kitap
Sinemalar
Magazin
© 2021 Haberci20.CoM
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak haberler yayınlanmaktadır.
Sitede bulunan meteryallerin izinsiz kullanılması yasaktır.
Erten Medya Haber Yazılımı